torstai 28. lokakuuta 2010

Edustaja muistaa nukkua

Kirjastoissa minua kehutaan maasta riippumatta. Tällä kertaa vuorossa on Ethan. Olen kuulemma hyvä jätkä, eikä hän sano tätä siksi että pitää Suomesta. Tiedustelen mikä maassamme viehättää.

"The first time I heard about Finland in Hong Kong, I wanted to travel there. I felt it in my heart, Finland is such a beautiful name!"

Olen niin otettu, että kutsun Ethanin keilaamaan. Se pentele onkin aika hyvä, sellaiset 40 pistettä parempi kuin minä per kierros. Keilailu on jokseenkin hauskaa ajanvietettä ja hinta on kolme euroa per henki...kahdelta tunnilta. Näiden kahden tunnin aikana heitän yhden kaadon ja kymmenisen rännipalloa. Viskaan palloa sellaiset 28kilsaa tunnissa(sen näkee näytöltä)mutta keila ei vaan keikahda kuten toivoisi. Pitäisi olla oma pallo, Grote Keizerin kuulat on ryskitty soikeiksi, muuta selitystä ei ole. Bulgarilaiset tytöt keilaavat ekaa kertaa ja häviävät minulle muutaman hassun pojon. Juon sentään eniten kaljaa.

Järjestän pienet jatkot Egelantierstrassella. Tyyliin näytän Rare Exports-lyhäreitä, Studio Julmahuvia ja Leijonien maaleja ja tarjoilen hövelisti Dianan valkoviiniä. Ihan hauskaa on, Ethan ei tiedä kerrassaan mitään länsimaisesta popkulttuurista. Olen koko ajan että älä nyt jätkä kuseta! Nirvana, no? Muse, no? Twin Peaks, no? Tarantino, no?  Teemu-vitun-Selänne, no?

Pitäisi varmaan alkaa matkustelemaan enemmän. Intercultural Communication kurssilla puhuttiin body of knowledge-käsitteestä. Tuntuu että oma tietoisuuden kroppa on vielä vähän turhan kumarassa. Katsomme Zidanen pukkauksen MM-finaalissa, tämä sentään on yhteistä. Vieraat poistuvat koska kello on jo kolme. Voisn kertoa että läppärin kello on Suomen ajassa, mutta mitäpä sitä. Nukkuminen on mutenkin vähän sitä sun tätä. Herään usein vaatteet päällä, pienet tirsat ovat venyneet kymmeneksi tunniksi. En nyt muista yhtään unta, liekö häikkää lähetyksessä.

Italojen piti häipyä Amsterdamiin monta päivää sitten. Piti minunkin lähteä Rotterdamiin mutta tässähän lojumme Leeuwardenissa ja ulkona tuulee niin että kattopelti vislaa. Lomaa tämä viikko, sitten yhden kokeen koe viikko, sitten taas lomaviikko. Ehdinpä hiomaan kaatoani, hei vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti