keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Onneksi on terveys

Palataanpa hetkeksi itsenäisyyspäivään. Kiertelin Jiin kanssa Primera-kioskeja TNT-kuittini kanssa. Tilauksessa oli Suomen-lippu ja muuta kansallismateriaalia, fazerin sinistä, ruisleipää. Meitä neuvottiin aina vain seuraavalle ovelle. TNT:ltä tullut lappu oli kokonaan hollanniksi. Viides paikka oli oikea, noin kolme kilometriä aloituspaikasta. Sain paketin käteeni.

TNT ukko: Do you have some kind of ID?
Otto Tiksistä: joo siis...student card with photo?
TNT: Passport only, sorry.
Otto Tiksistä: Hmm...its 17.49...I cant make it to home and back before six. Can I leave some deposit and get the packet? There is a Finlands flag and its our national day.
TNT: Sorry
Otto Tiksistä: Vitun äijä saatana...well, I have to come back.

Nooh, sanotaan tasapuolisuuden nimissä että tässä on ollut aikaa hakea se vitun paketti. Ja joo, tavallaan melkein unohdin. Paitsi että tänään lähdin sotkemman takaisin puljulle, passini kanssa. Pidän huomenna SUOMI PERKELE-juhlat.

TNT: We dont have it anymore. We send it back.
Otto Tiksistä: What?
TNT: We send it back. Sorry. It was here, but we send it back. It was here for weeks.
Otto Tiksistä: Where does it say, in this dutch written paper, when it goes back?
TNT: It does not. But we did. Its our policy.
Otto Tiksistä: Do you remember me, you did not give it to me last time?
TNT: Yes. Sorry.
Otto Tiksistä:!!!!¤#¤%vitt#?/%

Yksilö ei voi loputtomasti niellä kaikkea. Sen haluaisin polttaa TNT äijän otsaan. Mutta mikä tahansa terrorismi-päälle sylkeminen-jalan katkaisu-paskan heittäminen ala Jumalan Teatteri on lopulta vaan kusista siivottavaa jollekin toiselle yhtä turhautuneelle ja vähävaraiselle yksilölle kuin minä. Köyhä köyhän haukut saa, tralalaa. Otto, lapsia kuolee nälkään, naisia raiskataan ja miehiä lähetetään kuolemaan yhtiöiden ylläpitämiin sotiin satoja ja tuhansia siinä ajassa mitä raivoat menetetystä rekvisiitasta huomiseen SUOMI PERKELE-juhlaasi. Get a grip, lasissa on viiniä, sielussa vielä pehmeitä kohtia.

Iniestan voittomaali syntyi pelikellon käydessä 116.minuuttia. Tappio MM-finaalissa oli Hollannille järjestyksessään kolmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti