keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sarkasmin merkityksestä elämänlaadulle

Välillä hävettää, tiedättekö? Meseilin Suzannen kanssa ja kysyin lähteekö hän Bicycle Boozin Bingeen. Eli vedetään jurrit ja pyöräillään pitkin kaupunkia. Sellainen tankojuoppous on pop-tapahtuma. Suzanne ei kuulemma juo koskaan. Suzannen äiti on kuulemma alkoholisti. Uh-huh. Ja meitsi jumankekka huitoo votkashotteja ja puhuu lempeitä, ehhehee. Kasvun paikka, jälleen.
Kävimme eilen keilaamassa ja pelaaamassa bilistä&air-hockeyta. Keilailu meni aivan päin vittua, jokainen pallo halusi välttämättä vasempaan ränniin. Radassa oli klappia ja palloissa voita. Haluan oman pallon. Airhockey on muuten aivan jumalattoman siistiä. Ihmettelen etten ole nähnyt vastaavia Suomessa. Intensiivinen peli, olin hiestä märkä.

Jatkoin pelailua kutsumalla Suzannen teelle. Se meni mukavasti, katsottiin American Dadia ja Family Guyta. Suzanne on ilmeisesti jonkinsortin musiikkiluokkalainen, hän näyttää aina youtubesta niiden koulun esityksiä. Näyttäisin mielelläni itseäni lausumassa runoja Mikkelin keskustassa, mutta linkki ei toimi. Eikä kirjoittamani saippuasarja. Yritä tässä nyt sönköttää olevasi taitelija, näytöt puuttuu. Ihmiset ovat kyselleet ottaako päähän tulla täältä tammikuussa takaisin. Ei sinänsä, mutta ikävä jättää Suz tänne. Hassu tyyppi. Sanoo kuulevansa musiikkia päässään ja tietävänsä miten biisit menee ennekuin kuulee niitä. Jos nyt oikein olen tulkinnut. Punahiuksinen, musikaalinen tyttö telepaattisilla kyvyillä. Luoja ja pari muutakin tietää, ettei minua Mikkelissä odota mikään vastaava.

Bileet ovat kasvaneet ulos taloista. Bulgarilainen Adrianne juhli synttäreitään ja tyyliin KAIKKI olivat paikalla. Osa parvekkeella, osa ulkona käytävällä ja noin sata ihmistä sisällä itse juhlatalossa. Flower Power-teemalla. Veimme Teijan kanssa sille suitsukkeita ja teetä lahjaksi. Joka paikassa oli kimallusta. Ette arvaa miten tympeää on juoda viskiä jossa on kimallusta. Tai miten tympeää on se että mahtuu tasan seisomaan ja huutamaan vieressä olevan korvaan jos haluaa jotain kommunikoida. En vaan ymmärrä miten se on awesome party:D:D:D. Minusta se on ihan vaan epämukavaa, ihan kuin puskisi mehiläispesään juhlimaan. Eikä kukaan ymmärrä tätä. Kun lähdimme Teijan kanssa melko aikaisin, siinä yhdeltä, kaikki olivat että mitä vittua, miksi te haluatte lähteä? No sitten ne käsitti että "joojoo, suomalaiset lähtee panemaan, hyvä meno!". Mitäpä minä siihen. Ehkä lähdettiin, ehkä ei.

Katselimme eilen Suzen kanssa bileiden pitäjien statuspäivityksiä. Kiittelivät erityisesti niitä jotka olivat kusseet nurkkiin ja pöllineet siivouskomeron avaimet. Yritin hauskuuttaa Suzea kysymällä että onko tuo "Dutch thing"? Älkää veljet ja siskot yrittäkö sarkasmia englanniksi. Ei se vaan onnistu. Tai sitten pitää puhua vähemmän rallia englantia kuin minä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti