tiistai 7. syyskuuta 2010

Velkani Suomen kansalle

Tänään pelataan Hollanti - Suomi jalkapallomaaottelu. Meillä on oikein facebook-eventillä tehty Support your new home-illanistujainen paikallisessa irkkupubissa. Kaikki halusivat tänään kertoa että "tonight im oranje". Siinähän olette! Harmi ettei ole mitään Suomi-rekvisiittaa mukana. En ole koskaan omistanut Suomen lippua, mutta aion pyytää jotakuta lähettämään minulle sellaisen. Tulin tänne olemaan eurooppalainen tai jotain, en ottanut jussipaitaa enkä vihtaa vyölle. Ehkä olisi pitänyt. Tiedän fudiksesta sen verran etten hehkuta mitään voittoa, mutta anna Suomi mulle yksi maali niin mä huudan näiltä tärykalvot rullalle. On meillä SUOMI, VIINA JA KIRVES....ja se on niin ihanaa;)

Eilen istuilin iltaa espanjalais-portugalilais-meksikolaisseurassa. Ne siinä dokaili ja läiski korttia. Alkuun ne jaksoi sitä only English motherfucker-läppää, mutta sitten puhuivat vaan espanjaa. On se vähän vittumaista, mutta ne 2kybäisiä jätkiä eikä mitään pääministereitä. Ihan jees oli mennä, kun kerran useamman kerran olivat kutsuneet. Sitten lähdettiin Fireplace-baariin. En mä vaan tajua yökerhoja, tekno on niin vitun lujalla että koko ajan saa huutaa. Eikä mua huvita huutaa. Eikä tanssia sellaista paskaa, sori nyt vaan. Pakko löytää vähän rockimmat mestat jossa hengailla. Joku bulgarilainen tyttö kyseli musiikkimaustani ja nyökytteli kun pudottelin bändejä. Ehkä pyydän sen mukaan. Jostain syystä pidän enemmän näistä itäisen euroopan tyypeistä. Eteläiset serkkumme ovat kuitenkin vähän omaa perhettään, ehkä se on tuo kielikysymys.

Hollanti saattaa näyttäytyä sinne demokratian ja järjestelmällisyyden tyyssijana, mutta ei se vaan ole. NHL:n opiskelijakortit eivät ole saapuneet vieläkään enkä näytä olevan virallisesti millään kurssilla. Otin selvää kun sain vihdoin tunnukset NHL:n intraan. Mitäs tässä, huomenna aamusta runoutta englanniksi, Poetry Course 2, here I come.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti